İçeriğe geç
Tersane Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

GEMİMO Genel Kurulu Olağanüstü Toplandı

41. Sayı (Kasım-Aralık 2015)

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
10 Ekim 2015 tarihinde Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Oda Genel Sekreteri Salih Bilal gerçekleştirdi. GEMİMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Toros, GEMİMO Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Nas, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve GEMİMO Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Şevli ve GEMİMO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Yaşar Canca’nın yönetmeliklerle ilgili verdikleri bilgilerin ardından ana yönetmelik dışında kalan eksik yönetmeliklerin çıkarılabilmesi ve revize edilebilmesi adına GEMİMO Yönetim Kuruluna yetki verildi.
Bu doğrultuda GEMİMO’ya katılan Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Mezunları Hakkında Hazırlanan Yönetmelik, Oda Şube ve Temsilcilikleri ile İlgili Yönetmelik, Mali İşler ve Bütçe Yönetmeliği, NOx Yönetmeliği, Öğrenci Üye Yönetmeliği, Meslek Komisyonları Yönetmeliği ve Asgari Ücret Yönetmeliği ile ilgili olarak GEMİMO Yönetim Kurulu yetkilendirildi.
Toplantıda konuşan GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Türk denizciliğinin sorunları ile ilgili olarak tüm oda ve kurumlarla ortak faaliyetlerde bulunacaklarını söyledi.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
340x250 piksel Reklam Alanı