Gemi Mühendisliği Haftası ve GMO'nun 68. Kuruluş Yılı Kutlandı
Türkiye Limancılık Sektörü 2019 Raporu Yayınlandı
Cold Plasma Technology in Ships
FLIR Marine, Ocean Scout Pro II termal monokülerini tanıttı
|
İşçi Çıkarmalar Başladı
Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, DTO kasım ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, yaşanan krizin hiçbir krizle kıyaslanamayacağını savunarak, stabil piyasaların henüz oluşmadığını ve ne zaman oluşacağının da bilinmediğini söyledi. Kriz iyi yönetilirse, Türkiye'nin dünyadaki pek çok ülkeye göre daha az hasarla çıkabileceğini belirten Kalkavan, gün itibariyle 58 iptal ve 64 dondurulmuş proje olduğunu söyleyerek, "120 tane geminin ortalama değeri 2,5-3 milyar dolar civarında. Bunun yansıması istihdama. Maalesef istemeden de olsa işçi çıkarmalarımız başlamıştır" şeklinde konuştu.
İlginizi çekebilir... İDO Akdeniz'e Açılıyor: Taşucu-Girne Seferleri BaşladıMarmara ve Ege Denizi'ndeki deniz ulaşımı ağını yeni hatlarla genişleten İDO, rotasını Akdeniz'e çevirdi.... Habib Makina'dan manyetik matkap ucu seçiminde kritik uyarılarHabib Makina, 46 yıllık tecrübesi, güçlü stok altyapısı ve teknik danışmanlığıyla, çelik konstrüksiyondan enerji yatırımlarına kadar ISO 500'deki ... Denizcilik sektörünün ihracat liderleri ödüllerini aldıGemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği (GYHİB), 2025 yılında 2 milyar 243 milyon dolarlık rekor ihracata imza atan sektörün başarılı firmaların... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.